Av. Altin Goxhaj: Formulari që duhet të printojë çdo mësues që refuzon vaksinën!

359
Shpërndajeni dhe jepuani mësuesve që ta printojnë dhe të zëvendësojnë Shtojcën 2 të Refuzimit me këto 2 faqe!
FORMULARI QË DUHET TË PRINTOJË ÇDO MËSUES QË REFUZON VAKSINËN!!!
Nëse duan tua çojmë në whatsapp, të na e kërkojnë me mesazh në whatsapp +355672004545!
Sigal