Arrestimet e gazetarëve / Tavo denoncon : Kjo është fryma e fundit e sektit të rilindjes

206
Përfaqësuesi i LSI, Vangjel Tavo ka reaguar në rrjetin social facebook në lidhje me arrestimin e gazetarit të Koha Jonë. Ky akt i padrejtë është denoncuar nga Tavo dhe është konsideruar prej tij si fryma e fundit e sektit të rilindjes
Ja postimi i plotë :
Policia ndalon kryeredaktorin e gazetës ‘Koha Jonë’ Mili Xhani.
Shteti policor për shkak të panikut të largimit të sigurtë po ndalon pa arsye gazetarë si edhe djem e vajza të reja në rrugë.
Në frymën e fundit sekti i “Rilindjes” po e përshpejton largimin e vet.
VT
Sigal