‘Ardi Veliu në krye të policisë, periudha më e zezë që ka njohur vendi’ / Flet regjisori nga protesta

81
Sigal

Regjisori Robert Budina, është shprehur se protesta për Aleancën për Mbrojtjen e Teatrit do të vijojë, por kësaj here është lufta e tyre për të mbrojtur të drejtat e njeriut, që sipas tij po shkelen nga qeveria. “Zbardhjen e të vërtetës që ushtruan dhunë të pajustifikuar, kërkojmë shkarkimin e Drejtorit të policisë i cili me të cilin Shqipëria ka njohur periudhën më të zezë dhe ka qenë dora e hekurt e këtij pushtetit dhe rikthimin e policisë qytetarëve. Ne nga Teatri e spostuam në rrugë për të drejtat e njeriut dhe ne do të jemi përditë për të protestuar për të drejtat tona”, deklaroi Budina.