Aleanca për Teatrin thërret protestë në minutën e fundit

248
Sigal

Aleanca për Teatrin ka thirrur sërish protestë pasditen e sotme në orën 19:30 tek sheshi para pedonales në Tiranë.

Vendimi është marrë në momente të fundit, për arsye se punonjësit kanë filluar rrethimin e zonës dhe pronës së Teatrit Kombëtar.

Reagimi në Facebook:

Vepra u krye dhe sot kanë filluar të mbulojnë skenën e krimit duke rrethuar pronën e Teatrit Kombëtar!

Nuk do të lejojmë të fillojnë punimet!

Duam Drejtësi për shkatërrimin e Teatrit dhe dhunimin e demokracisë!

#duamdrejtesi

#jetojmeperliri

Image