Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit vijon turin në Shkodër, mbledh firmat për peticionin

21

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit pas Tiranës, Durrës vijon në Shkodër me protesta sensibilizuese për të mbledhur firma për peticionin.

Ky është qyteti i tretë ku ndalet Aleanca, ndërkohë që të dielën u shemb godina e Teatrit Kombëtar.

Aleanca kërkon rindërtimin e godinës, siç ishte në të njëjtin truall dhe për këtë po mbledh firmat për një peticion kurse vijon me protestat edhe në Tiranë.