ALBTelecom dhe Eeagle Mobile hedh në rrugë 200 punonjës!

700
Burime zyrtare për “Telegraf”, bëjnë me dije se gjatë ditëve të fundit janë shkarkuar rreth 200 punonjës të kompanisë ALBTelecom. Të njëjtat burime, saktësojnë se shkaku i këtyre shkarkimeve masive është bërë gjendja e rëndë financiare e kompanisë ALBTelecom dhe Eeagle Mobile. Një pjesë e shkarkimeve të punonjësve të kësaj kompanie është kryer me marrëveshje.
ALBTelecom është kompania më e madhe, e cila po shfaq probleme jo vetëm me shkarkimet masive të punonjësve, por kohët e fundit ka pasur përplasje edhe me qytetarët në Korçë, Devoll dhe Pogradec. Qytetarët pretendojnë se janë mashtruar nga kjo kompani, pasi ka hequr nga transmetimi 3 televizione: Top Channel, Klan dhe News24. Sipas kontratës që ata kanë nënshkruar me këtë kompani, prej një viti, këto media duhet të ishin në transmetim. Shkarkimet e fundit po tregojnë situatën kritike financiare por edhe shërbimin e dobët të kësaj kompanie ndaj qytetarëve
Sigal