Alarmi i koronavirusit, firma ‘Fendi’ sjell në treg maskat me çmime ‘të çmendura’

174

Shumica e farmacive kanë shitur maska ​​për javë të tëra për të mbrojtur veten nga infeksionet e mundshme nga Koronavirusi.

Pas rasteve të para të koronavirusit në Lombardi dhe Veneto, në shumë dyqane thuajse nuk gjen më maska.

Por ata që kërkojnë një version më në modë, ato të Fendi janë në dispozicion. Këto maska ​​ndërthurin modën dhe cilësinë me nevojën për shëndet dhe siguri. Por çmimi nuk është edhe aq i lirë.

Një maskë Fendi kushton plot 190 euro. Në Lombardi ato janë duke u shitur shpejt. Disa që janë ende në dispozicion janë të shtrenjta.

Në internet dhe në dyqanet e tyre përkatëse të Fendi, mund të gjeni maska. Cilësia është e shkëlqyeshme. Ato përbëhen nga mëndafshi i pastër.