Sigal

Mbrëmjen e sotme Aktivisti i njohur Genc Sejko ka dhënë një deklaratë para Drejtorisë së Policisë në Tiranë.

Polica në kundërshtim me ligjin, Kushtetutën dhe afatet administrative urdhëron ndalimin e Protestës së thirrur nga Diaspora në 28-30 Dhjetor! Por “ndalimi” i Policisë është i paligjshëm dhe sot ju dorëzua Policisë edhe kundërshtimi i organizatorëve duke e shpallur Njoftimin të Pavlefshëm! Në 28 Dhjetor të Premten takohemi në ora 17:00 para Kryeministrisë!

Për më tepër ndiqni videon

Te Drejtoria e Policisë ku Genc Sejko ka një komunikim të rëndësishëm.

Publiée par Nisma #Thurje sur Mercredi 26 décembre 2018