Aksidentohet autobusi i linjës së Kombinatit, përplaset me koshin e mbeturinave

72
Sigal

Aksidentohet një tjetër autobus në Tiranë. Ngjarja ka ndodhur pranë zonës së ‘Misto Mames’.

Mësohet se autobusi i linjës Kombinat-Kinostudio është përplasur me një kosh mbeturinash.

Fatmirësisht nga përplasja nuk ka pasagjerë të lënduar, por vetëm dëme materiale. Siç shihet dhe nga fotoja, autobusi ka devijuar sipër trafik ndarëses.

Aksidentohet autobusi i linjës së Kombinatit, përplaset me koshin

Aksidentohet autobusi i linjës së Kombinatit, përplaset me koshin