Aksi Elbasan-Librazhd bllokohet nga rënia e gurëve

49

Moti i keq që ka përfshirë vendin, me shira të dendur, ka shkaktuar edhe problemet e para.Në aksin Elbasan-Librazhd ka patur rrëshqitje të gurëve, që kanë bllokuar rrugën, duke shkaktuar vështirësi në qarkullimin e automjeteve dhe trafikNdërkohë, një banesë në Gurabardh, e përmbytur nga përroi i Zaranikës.Po ashtu, para mesnatës është bllokuar rruga përkohësisht tek “Kthesat Murrashit”.