A jeni gati ta shndërroni shtëpinë në një vend më të sigurt për ju dhe familjen tuaj?

20
Sigal

Jeta ka shpeshherë të papritura dhe rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë dhe të na shkaktojnë probleme të mëdha financiare.

Nëse duam që të mos cënojmë buxhetin tonë familjar duke mos paguar asnjë qindarkë në rast dëmi, Sigurimi i Shtëpisë është një domosdoshmëri.

Çfarë mbulon ky sigurim?

Dëmet e shkaktuara:

Zjarri

Rrufeja

Eksplozioni

Rënia e objekteve fluturuese nga lart

Këtij sigurimi mund ti shtohet edhe mbulim nga rreziqe shtesë si:

 

Tërmeti

Breshëri

Përmbytja

Stuhia

Etj.

Sigurimi i Shtëpisë përfshin disa lloje mbulimi:

 

GODINËN: E gjithë ndërtesa dhe të gjitha punimet me mure e me dritare, duke përfshirë edhe dritaret e bravat, si dhe themelet e bodrumeve;

SENDET PERSONALE: Mobiljet, orenditë, pajisjet, rrobat e çdo gjë që shërben për përdorim në shtëpi, për përdorim personal dhe për përdorim zyre private;

Sa kushton Sigurimi i Shtëpisë?

Çmimi është i përballueshëm për çdo shtresë të shoqërisë. Sigurimi i Shtëpisë nga Zjarri kushton duke nisur nga vetëm 5,000 Lekë në vit, ndërsa nëse duam ta sigurojmë edhe nga rreziqe shtesë çmimi nuk shkon më shumë se 1 euro për metër katror.

Ku mund ta blejmë këtë sigurim?

Falë SIGAL ONLINE ju mund të siguroni shtëpinë tuaj shumë thjeshtë, shumë shpejt dhe shumë lirë.

Ju mjafton një celular, të futeni në www.sigal.com.al , të shkoni tek rubrika “Pasuri dhe Garanci” dhe në krye do t’ju shfaqet “Sigurimi i Shtëpisë”.

Plotësoni të dhënat e kërkuara dhe në pak minuta polica e sigurimit mbërrin në e-mailin tuaj.

Në SIGAL UNIQA ju gjeni partnerin tuaj të besueshëm për të siguruar qetësinë dhe mbrojtjen e merituar për shtëpinë tuaj!

Është koha të bëni një zgjedhje të zgjuar!

Kontaktoni tani për të marrë një ofertë:

Whatsapp: +355 68 606 2829

E-mail: [email protected]