A do të rikthehen studentët në auditore? Sot do të merret vendimi

196
Sigal

E ndërsa studentët kanë bërë një peticion duke kërkuar rikthimin në auditore, sot në orën 14:00 do të vendoset si do të vijohet me mësimin në universitete.

Ministrja e Arsimit Evis Kushi do të zhvillojë një takim me rektorët e universiteteve.

Temë diskutimi do të jetë rikthimi ose jo në auditore për sezonin e provimeve.

Rektorët kanë disa skenarë për t’i propozuar ministrisë, një prej tyre është edhe rikthimi në auditore por kjo shihet me rezerva gjithmonë duke u bazuar në kapacitetet e auditoreve dhe rëndësinë e ruajtjes së distancës.

Rektorët pritet që të shfaqin edhe problematika të tjera që janë shfaqur gjatë kësaj periudhe në mësimin online për shkak të pandemisë.