A do të ketë shtrëngim masash? Komiteti Teknik i Ekspertëve do të mblidhet sot në orën 12:00

48
Sigal

Komiteti Teknik i Ekspertëve do të mblidhet mesditën e sotme, lidhur me situatën e krijuar nga koronavirusi.

Në mbledhjen e sotme, që nis në orën 12:00, pritet që Komiteti i Ekspertëve të informojë mbi situatën aktuale të përhapjes së virusit, si dhe nëse do të ketë masa të reja.

Kujtojmë se kohët e fundit ka pasur një rritje të ndjeshme të infektimeve dhe viktimave nga virusi Covid-19.