“7 korriku”, Ina Zhupa: Qytetarët janë të revoltuar nga kriza ekonomike dhe nga vjedhjet galopante që dalin përditë

65
Sigal

Dega Sarandë vazhdon organizimin dhe përgatitjet për pjesmarrjen masive në protestën e 7 e korrikut.

Qytetarët janë të revoltuar nga kriza ekonomike, rritja e çmimeve, nga një shëndetësi vrastare, nga arsimi i dështuar dhe nga vjedhjet galopante që dalin përditë sic është afera e inceneratorëve që ka marr miliona euro nga taksat e tyre.

Bashkë në 7/7, ora 7.