Xhevdet Zekaj: Grupi “Tirona Fanatics”, ​ në mbështetje të KF Tirana në Laç!

207

Nga Xhevdet Zekaj

Grupi “Tirona Fanatics”, ​ ne mbeshtetje te KF Tirana ne Laç!
Lajmi i mrekullueshem dhe as qe e vija ne dyshim!
Grupi “Tirona Fanatics”,Ju jeni palca, zemra e KF Tirana! Apo Tirona si ju pelqen juve!
Grupi “Tirona Fanatics”, Ju jeni jeni spektakel dhe suport!
Grupi “Tirona Fanatics”, Ju jeni ne te mire e ne te keq me dhe prane KF Tirana!
Superliga pa K.F. Tironen dhe ju nuk ka asnje vlere, eshte e vdekur!
Derbi KF Tirana-FK Partizani Albania dhe grupet “Ultras Guerrils 08-09​” dhe “Tirona Fanatics” jane spektakli dhe bukuria e futbollit! Jane Historia e Futbollit Shqiptar!
Fitore FK Tirana! Asgje nuk eshte e pamundur me “Tirona Fanatics” ne shkalle!