Po vjen supër spektakli botëror i futbollit. Ditën e premte ndeshen Uruguaj me Francën në orën 16.00 dhe në darkë luajnë Brazili me Belgjikën. Kurse të shtunën janë ndeshjet Suedi-Angli në orën 16.00 dhe në darkë Rusi me Kroaci.

Shanset për në gjysëmfinale janë për Francë, Brazil, Angli dhe Rusi. Por gjithçka ndodh në këtë botëror, kur ikën Gjermania dhe Argjentina!

Datë 6 korrik (e premte)
16:00   Uruguay France      
20:00   Brazil Belgium
Datë 7 korrik ( e shtunë)
 
16:00   Sweden England      
20:00   Russia Croatia