Tare pranë super skuadrës italiane…

325

Mediat italiane shkruajnë se shqiptari, Igli Tare aktualisht drejtor sportiv i Lazios është kandidat për të zënë vendin e Leonardos te Milani. “Calciomnercato” thekson se presidenti Singer e pëlqen shumë shqiptarin.

“Ideja Igli Tare po shfaqet gjithashtu. Menaxheri shqiptar vlerësohet shumë nga fondi Elliott, për atë që ka bërë në vitet e fundit te Lazio. Ka dy pengesa të mundshme për Singer: Tare ka një kontratë shumë të gjatë me Lazio dhe një lidhje të fortë me presidentin Lotito”, shkruan “Calciomercato.com”.

Save

Share