Smajlaj rekord në Beograd, atleti shpallet kampion Europe

166
Izmir Smajlaj është Kampioni i ri i Europës në hedhje së gjati në salla të mbyllura.

Atleti shqiptar, pas medaljes së Ballkanikut që siguroi në Beograd, arriti të merrte një sukses edhe më të madh në kryeqytetit e Serbisë, duke fituar medaljen e artë dhe treguar se ka një të ardhme të shkëlqyer për sportin shqiptar.

Atleti shqiptar tregoi potencialin e tij me hedhjen e dytë, ku realizoi gjatësinë 8,02 metra, një rekord i ri kombëtar