Smajlaj në San Marino, Presidenti FSHA-së “shkes”

317
Në FSHA, dje u konfirmua se atleti shqiptar Izmir Smajlaj, Kampion Evrope në garën e kërcimit së gjati në salla të mbyllura, ka zgjedhur një mënyrë të veçantë stërvitjeje. Ai ka ditë që po stërvitet për të përgatitur sa më mirë garat e vitit të ardhshëm, pikërisht në shtetin e San Marinos. Kjo lidhje me atletikën shqiptare e ka një “shkes”, Presidentin e FSHA-së, Gjergj Ruli, njëherësh edhe trajner i atletit shkodran. “Ka një raport të shkëlqyer mes federatave tona, dhe për mua është si të jem në shtëpi. Është hera e tretë që Izmiri stërvitet këtu, dhe vetë atleti ka deklaruar se i sjell fat. Gara e radhës do të zhvillohet në Birmingem të Anglisë.