Shqipëri-Zvicër, atmosferë e zjarrtë në stadium

131
Skuadra jonë ka mbështetje maksimale nga tifozët e saj. I gjithë stadiumi është veshur me të kuqe dhe shqiptarët thërrasin nën një zë ‘Shqipëri!” .
Fillimisht është luajtur himni i Zvicrës. Pas kësaj është luajtur himni ynë, ku të gjithë tifozët kanë kënduar nën një zë.