Shkodër/ Tifozët e Vllaznisë protestë: Të dorëhiqet administratori dhe shefi i klubit

167
Tifozët e ekipit të Vllaznisë në Shkodër kanë zhvilluar sot një protestë para bashkisë së qytetit, duke kërkuar dorëheqjen e administratorit të klubit, Neritan Kalamishi. Gjithashtu, tifozët kanë kërkuar edhe dorëheqjen e shefit të klubit, Armir Grima. Sipas protestuesve, dy drejtuesit e klubit janë përgjegjës për gjendjen aktuale të ekipit.  “Të dorëhiqet administratori i klubit, Neritan Kalamishi. Të dorëhiqet dhe shefi i klubit, Armir Grima. Ata kanë çuar Vllazninë në këtë gjendje”, kanë pohuar tifozët.