Në Gjirokastër besojnë te mrekullia, Laçi shkon për konfirmim

13
Lojtarët dhe drejtuesit e Luftëtarit, ende besojnë te kualifikimi në Kupën e Shqipërisë, edhe pse në takimin e parë çerekfinal në Laç kanë humbur 0-3. Kjo humbje e ka kthyer në një mision shumë të vështirë kualifikimin në gjysmëfinale, mirëpo në kampin gjirokastrit ka optimizëm të madh. Vetë futbollistët janë të bindur se me kualitetet që ka Luftëtari, mund të fitojë thellësisht ndaj çdo kundërshtari. Sot trajneri Lika do të ketë një grup të plotë.