Messi baba për herë të dytë

86
Familjes se Lionel Messit i është shtuar edhe një anëtar i ri, pasi gruaja e tij Antonella Roccuzzo ka lindur djalin e dytë. Messi dhe Antonella kanë vendosur që foshnjën e vogël ta quajnë me emrin Benjamin. Kujtojmë se Messi për herë të parë ishte bërë baba në vitin 2012 dhe këtë nëntor feston ditëlindjen e tretë të djalit të parë, Thiago.