Marc Bartra konfirmon: Dua të qëndrojë në Barcelonë

129
Mbrojtësi i Barcelonës, Marc Bartra ka shprehur dëshirën e tij që të qëndrojë në klubin e fëmijërisë së tij dhe nuk dëshiron largimin së paka jo në këtë sezon.
Për shërbimet ka mjaftë ekipe të interesuaranga Serie A dhe Premier Liga. Ai më tutje ka folur edhe për Pedron, për të cilin ka thënë se dëshiron që të qëndrojë ende këtu sepse është një bashkëlojtar i madh.
“Çdo verë, ka gjithmonë thashetheme, por në kokën time. Unë e ndjek vetm Barcelonën. Unë kam çdo gjë këtu. Unë ndihem i rëndësishëm. Qëllimi im personal është që të kalojë numrat e mi nga sezoni i kaluar, jo vetëm në minuta, por edhe për të ndihmuar ekipin”, ka thënë Bartra.
Kurse për Pedron ka shtuar: “Unë e shoh Pedron duke u trajnuar me dëshirë. Unë shpresoj që ai të qëndrojë, sepse ai është një bashkëlojtarë i madh”.