Lamtumirë Totti, Përcillet mes lotëve legjenda e gjallë e Romës

162
Françesko Totti i ka dhënë lamtumirën futbollit të luajtur pas 25 viteve karriere brilante vetëm me klubin e Romes. Stadiumi Olimopiko u mbush me shumë lot me shume se asnjëherë tjetër.

Në momentin kur legjenda e gjallë konfirmoi tërheqjen nga fusha e blertë, njerëzit përjetuan momente prekëse. Shikoni sa lot për këtë perdonalitet të madh të futbollit botëror.

Duket se ambjenti nuk është një stadium futbolli, më shumë të jep përshtypjen e një funerali të çuditshëm, për një njeri që eështë gjallë, por tashme do të jetoje jo ne ambjentin fiziologjik, por thjesht diku tjetër.

Ky është Françesko Totti, që vetëm ai në këto kohë moderne mund të bëjë të qajë italianët.Ai është i fundit i mohikanëve, qe përpos ofetasve të çmendur mbeti flamur i një klubi .

Armiku i adhuruar i Lacios u kërkua nga Milani dhe Reali por Romën se ndryshoi kurrë. 5 trofetë e fituar nuk jane shumë, por kjo që ndodhi në ditën e fundit të bashkëjetesës është e papërsëritshme.

“Futbolli pa ty do të jete pa idealistin e klubit, por dhe pa prekjen e arte, Addio Françsko “.