Lajmë i keq për Schumacher, zbulohet arsyeja pse mund t’i ndërpritet kurimi

161

Problemet shëndetësore nuk janë i vetmi problem Michael Schumacher mirpo legjendës gjermane po i largohen edhe miqtë e dikurshëm . Madje ai po braktiset edhe nga kompanitë që dikur u sillte miliona euro fitime me imazhin e tij. Dy kompani të tjera në listën e sponsorizuesve kanë braktisur Schumin. “Maquina do Esporte” është kompania e fundit që i ka thënë JO bashkëpunimit me Schumacher. “Deutsche Vermongensberatung” është kompania e vetme që po e mbështet Schumin në gjendjen e tij shëndetësore dhe po ashtu po e përkrah financiarisht djalin e tij në karrierën që po e bën në garat e shpejtësisë. Raportohet se familja Schumacher ka filluar të futet në krizë financiare pas shpenzimeve të mëdha që ka patur dhe ka në fazën e shërimit.