Jo vetëm në futbollin shqiptar ka dhunë, lojtari italian godet arbitrin pas kartonit të kuq

139
Dhunë në futboll nuk ka vetëm në Shqipëri, apo ligat e tjera inferiore në botë, por edhe në kampionatin italian edhe pse në kategorinë e 4 në ndeshjen Ischia-Chaiano.
Një futbollist ka goditur me shkelm arbitrin pasi ky i fundit e ndëshkoi me karton të kuq. Pas incidentit është dashur ndërhyrja e stafit teknik të dy ekipeve dhe lojtarëve për të qetësuar situatën.