Ibrahimovic mbush 36 vjec, e gjithë bota uron Zlatanin

177
Urime Zlatan! Sot është ky një nga mesazhet më të shpërndarë në rrjetet sociale. Urime pothuajse në të gjitha gjuhët e botës për futbollistin Zlatan Ibrahimovic, që sot mbush plot 36 vjec.
Ai është një nga futbollistët më të famshëm, që ka luajtur me skuadrat më të mira në botë, Inter, Milan ashtu si dhe së fundi me Manchester United dhe te gjithë e kanë uruar sot futbollistine famshëm, por Zlatan ka qëndruar larg fushave që prej majit, kjo për shkak të një dëmtimi në gju, por mjeku që e ka operuar thotë:’ Zlatan është shumë i fortë, por futbolli është akoma një sport luftarak.
Si mjek dua ta shoh të rikuperohet ngadalë ka thënë Freddie Fu Ho-Keung dhe do të luajë vetëm kur të jetë plotësisht i shëruar.
Nëse një sportist kthehet në fushë i pa shëruar ka pasoja shumë të rënda, duhet shumë kohë për tu rikuperuar plotësisht.