Hidhet shorti i Serie A, Inter-Milan në javën e tetë

224
Është hedhur pasditen e sotme shorti i Serie A për sezonin 2017-2018, ku java e parë më 19 gusht do të ketë përballje të lehta për Milanin dhe Juventusin, ndërsa Interi do të ndeshet me Fiorentinën.
Derbi Inter-Milan do të zhvillohet në javën e 8 të Serie A.
Java 1: Atalanta-Roma, Bologna-Torino, Crotone-Milan, Verona-Napoli, Inter-Fiorentina, Juve-Cagliari, Lazio-Spal, Samp-Benevento, Sassuolo-Genoa, Udinese-Chievo.
Java 2: Benevento-Bologna, Chievo-Lazio, Crotone-Verona, Fiorentina-Samp, Genoa-Juve, Milan-Cagliari, Napoli-Atalanta, Roma-Inter, Spal-Udinese, Torino-Sassuolo.
Java 3: Atalanta-Sassuolo, Benevento-Torino, Bologna-Napoli, Cagliari-Crotone, Verona-Fiorentina, Inter-Spal, Juve-Chievo, Lazio-Milan, Samp-Roma, Udinese-Genoa.
Java 4: Chievo-Atalanta, Crotone-Inter, Fiorentina-Bologna, Genoa-Lazio, Milan-Udinese, Napoli-Benevento, Roma-Verona, Sassuolo-Juve, Spal-Cagliari, Torino-Samp
Java 5: Atalanta-Crotone, Benevento-Roma, Bologna-Inter, Cagliari-Sassuolo, Genoa-Chievo, Verona-Samp, Juve-Fiorentina, Lazio-Napoli, Milan-Spal, Udinese-Torino.
Java 6: Cagliari-Chievo, Crotone-Benevento, Fiorentina-Atalanta, Verona-Lazio, Inter-Genoa, Juve-Torino, Roma-Udinese, Samp-Milan, Sassuolo-Bologna, Spal-Napoli.
Java 7: Atalanta-Juve, Benevento-Inter, Chievo-Fiorentina, Genoa-Bologna, Lazio-Sassuolo, Milan-Roma, Napoli-Cagliari, Spal-Crotone, Torino-Verona, Udinese-Samp.
Java 8: Bologna-Spal, Cagliari-Genoa, Crotone-Torino, Fiorentina-Udinese, Verona-Benevento, Inter-Milan, Juve-Lazio, Roma-Napoli, Samp-Atalanta, Sassuolo-Chievo.
Java 9: Atalanta-Bologna, Benevento-Fiorentina, Chievo-Verona, Lazio-Cagliari, Milan-Genoa, Napoli-Inter, Samp-Crotone, Samp, Sassuolo, Torino-Roma, Udinese-Juve.