Habit menaxheri i mbrojtësit: Hysaj nuk vlen 70 milionë euro

229
Kartoni i mbrojtësit të Kombëtares u vlerësua me 70.5 milion euro nga CIES para disa ditësh, por vetë menaxheri i lojtarit, Mario Xhiufredi, mendon se kjo shifër është e ekzagjeruar.
“Nuk e di se sa vlen, por nuk e besoj të vlejë 70 milion euro. Këto shifra kërkohen vetëm për sulmuesit dhe Hysaj është një mbrojtës krahu. Nëse ai vlen kaq, De Laurentis ka bërë gabim që i ka vendosur klauzolën 50 milion euro”, u shpreh menaxheri në një intervistë në radio.