Gigi Buffon dhe Ilaria DʼAmico, relaks në Mauritius

211
Kanë përfituar nga pauza e kampionatit Gigi Buffon dhe Ilaria D’Amico, për të kaluar disa ditë së bashku, pa fëmijët, në Mauritius, duke u dalluar sigurisht për origjinalitetin, ndryshe nga futbollistët e tjerë të cilët kanë zgjedhur Maldivet për të pushuar në ditët e para të vitit 2018.
Cifti ashtu siç tregojnë fotot e ‘Chi’ është shtrirë në një shezllon në buzë të detit. Portieri i Juventusit, ka treguar format e tij muskuloze dhe të tonifikuara, ndërsa gazetarja format e saj me bikini.