FOTO/ Zbardhet vendimi i gjykatës, arsyet pse nuk i regjistroi zgjedhjet e FSHF-së

542

Pak ditë më parë u mësua se Gjykata e Tiranës nuk kishte rregjistruar vendimet e Asamblesë Zgjedhore të FSHF-së me 7 shkurt, për shkak se kishte vërejtur parregullsi në dokumentacionin e dorëzuar nga institucioni i futbollit në vendin tonë.

Në dokumentacionin e siguruar më poshtë dallohet qartësisht argumentimi i plotë me të cilën Gjykata, ka vendosur të refuzojë njohjen dhe regjistrimin e zgjedhjeve. Edhe pse FSHF-së i është dhënë koha e duhur për të plotësuar dokumentacionin, ajo nuk e ka bërë një gjë të tillë, duke sjellë vendimin e Gjykatës, që do të thotë se FSHF vazhdon të drejtohet nga organe ilegale në këto momente.

vendimi 1

vendimi 2

vendimi 3

vendimi 4

vendimi 5

vendimi 6