FOTO/ Asambleja e Përgjithshme e FSHF-së, forca të shumta policie para nisjes së zgjedhjeve

156
Një orë para se të nisin punimet në Asamblenë Zgjedhore forca të shumta policia kanë mbërritur në hotelin ku do të mbahen zgjedhjet më të rëndësishme të FSHF-së për 4 vitet e ardhshme.
Duket si një shtetrrethim dhe jo pa të drejtë duke patur parasysh kronologjinë e ngjarjeve gjatë fushatës.