Familja e CR7 shtohet, në shtëpi mbërrin macja 2000 euro

296

Familja e Cristiano Ronaldo është shtuar. Pjesëtari më i ri i familjes është një mace e racës Sphynx.

Me origjinë kanadeze dhe me një të veçantë që nuk ka asnjë qime në lëkurën e saj, kjo mace kushton më shumë se 2000 euro.

Sigurisht që paratë nuk janë një problem për sulmuesin e Juventusit dhe të dashurën e tij Georgina, e cila e ka treguar në Instagram.

Akoma sekret mbetet emri i kafshës së se shtëpiake në shtëpinë e CR7.

C 29 Articolo 1245455 Upiimgprincipalevert