E pabesueshme! Forca të armatosura turke izolojnë sektorin e tifozëve kuqezi

185

Do të jenë rreth 2 mijë tifozët shqiptarë të pranishëm në “Sukru Saraçoglu” të Stambollit, ndërsa sektori i tyre është i izoluar nga prezenca e shumë uniformave të armatosura, çka ka habitur jo pak dhe natyrisht që krijon një ndjenjë intimidimi aspak të këndëshme, pasi po flitet vetëm për një ndeshje futbolli.

Gjithsesi zyrtarë të UEFA-s kanë sqaruar se kjo është një masë e zakonshme sigurie në ndeshjet që UEFA organizon në Turqi, duke qenë se në këtë vend shpesh ka probleme me tifozërinë. Sipas UEFA-s, uniformat e armatosura do të largohen menjëherë pas fillimit të takimit.