Duka rizgjidhet për herë të pestë në krye të FSHF-së, mund bindshëm Finon

146
Duka zgjidhet për herë të pestë në krye të FSHF-së, mund bindshëm Finon. Ai ka fituar 38 vota në raundin e dytë të votimit, duke lënë 14 vota pas Bashkim Finon.
Armand Duka 38 vota

Bashkim Fino 24 vota
Duka rizgjidhet për herë të pestë në krye të FSHF-së, mund bindshëm Finon
Ka përfunduar raundi i parë i votimit në Asamblenë e përgjithshme. Armand Duka ka marrë 39 vota, Fino 22, ndërkohë që Hala nuk ka mundur që të marrë asnjë votë. Presidenti aktual nuk ka mundur që të marrë 2/3 e numri të përgjithshëm të votave, teksa tashmë do të zhvillohet dhe raundi i dytë i votimit.
RAUNDI I 1

Duka 39

Fino 22

Hala 0

4 te PAVLEFSHME