Dënim përjetë tifozëve shqiptarë

140
Shqipëria ka vendosur të përdor grushtin e hekurt ndaj tifozëve të cilët ditën e premte në ndeshjen Shqipëri-Itali hodhën fishekzjarre dhe bomba tymi në fushë.
Të gjithë tifozët janë dënuar që të mos ndjekin asnjë ndeshje që kombëtarja jonë do zhvillojë.