Ambasadori i Kosovës, Sylë Ukshini: Na krenuat me këtë veprimtari

144
Nuk mungoi, të paktën në ditën e tretë të garave, por Ambasadori i Kosovës në Shqipëri, Sylë Ukshini, u ndje krenar për këtë veprimtari. “Kam qenë i mendimit se ky Kampionat Mbarëkombëtar do të na shërbente për gjithçka, ne shqiptarëve të Kosovës dhe të Shqipërisë. Për mikpritjen që është treguar këto ditë, ju na krenuat me këtë veprimtari, e cila nuk duhet të jetë as e para, por as edhe e fundit. Respektoj zotin Çiraku për këtë organizim të arrirë”.