Alban Bushi, PRO Dukës: Faleminderit për ç’ke bërë, dhe ç’do bësh!

50
Nëpërmjet një postimi të tij në Instagram, menaxheri i Kombëtares shqiptare të futbollit, Alban Bushi, deklarohet pro kandidaturës së Armand Dukës për postin e Presidentit të FSHF-së. “Unë nuk uroj asgjë, por uroj më të mirën për ty dhe futbollin! Faleminderit për çka ke bërë dhe ç’do të bësh”. Kështu i është bashkuar ai personazheve të shumtë që kanë dalë në mbështetje të presidentit aktual, për mandatin e pestë në krye të FSHF-së.