Akuza për përdhunim, çështja CR7 merr një kthesë të papritur

293

Në ditët kur po flitet shumë për Neymar dhe paditë në drejtim të tij nga SHBA vjen një lajm fantastik për C.Ronaldo. Katheryn Mayorga, vajza e cila akuzoi CR7 për përdhunim, ka tërhequr padinë. Sipas asaj që raporton “Bloomberg”, Mayorga ka hequr dorë vullnetarisht nga padia që kishte ngrit në dëm të Ronaldos në vitin 2018.

Cr7jpg

Gjithnjë sipas të përditshmes amerikane, vajza firmosi vullnetarisht në një gjykatë në Las Vegas tërheqjen e akuzave në drejtim të CR7.

Ro

Gjykata nuk specifikon nëse ndërmjet palëve është gjetur një kompromis por zbardh vetëm detajin se Mayorga ka tërhequr çdo akuzë ndaj 5 herë fituesit të “Topit të Artë”, duke mbyllur përfundimisht këtë çështje që shkaktoi jo pak zhurmë.