Sot në orën 18.00 në MK promovohet libri i Petrit Rukës

291

NJOFTIM

 

Më 19 tetor 2019, ditën e shtunë, ora 18.00 në sallën e madhe të Muzeut Historik Kombëtar, Tiranë

Shoqata Atdhetare Kulturore “Labëria”

Muzeu Kombëtar dhe Autori

 

ORGANIZOJNË

Në 65-vjetorin e poetit dhe kineastit Petrit Ruka, promovimin e librit të tij “Shami të zeza qiellore”

 

Autori i librit fton në këtë festë poetike të gjithë shokët e tij krijues, miq e lexues të një jete duke iu qenë mirënjohës për praninë e tyre në këtë ngjarje të shënuar të jetës së tij.

Aktiviteti vjen nën drejtimin e moderatorit Pëllumb Kulla.

Shoqata Atdhetare Kulturore “Labëria”

Muzeu Historik Kombëtar i Shqipërisë, Tiranë

Petrit Ruka