Unaza/ Banorët bllokojnë rrugën, ARRSH: Vlerësimet vijon normalisht

259

Teksa protestuesit e zonës së Astirit kanë bllokuar rrugën dhe janë përplasur me forcat e policisë, Autoriteti Rrugor Shqiptar ka deklaruar se  grupet e vlerësimit po vijojnë punën normalisht në objektet që pronarët e tyre kanë depozituar dokumtacionet.

“Grupet e inxhiniereve te ARRSH po vazhdojne normalisht procesin e vleresimit dhe matjeve te objekteve pronaret e te cileve kane depozituar dosjet pranë ketij institucioni ne funksion te procedurës se shpronesimit.”, njofton ARRSH.