Tërmet sërish në Tiranë, ja kur ndodhi

636

Tjetër tërmet në Tiranë, regjistruar pak pas mesnate. Tërmeti, 2 ballë, ka qënë i pari i regjistruar për sot dhe  u shënua në orën 1:19 minuta në veriperëndim të kryeqytetit në thellësinë 25 km. Tërmeti i radhës ndodhi në Vermik të Vlorës, në orën 2:38 minuta në të njëjtën thellësi.

Image