Studentët nuk tërhiqen/ Këto janë vetëm fjalë, kemi 4 kërkesa

334

Pas deklaratës së Lindita Nikollës se qeveria do të tërheqë pikën 4 të ligjit 288 që ka të bëjë me pagesën e provimeve të prapambetura, studentët nuk janë tërhequr.

Ata janë shprehur se kanë bërë 4 kërkesa dhe kërkojnë të plotësohen të katra.

‘Plotësoni kushtet tona.

Kemi 4 kërkesa, këto janë vetëm fjalë.

Prindërit tanë sakrifikohen për të blerë libra.

Dekanët kanë makina më të fundit’, janë brohoritjet e studentëve.