Specialisti Fadil Kepi: Pensioni për minatorët e nëntokës dhe ri-punësimi i ushtarakëve. Dorëzimi i dokumenteve të pensionit, raportet mjekësore dhe njehsimi i viteve të punës për emigrantët

438

Procedura dhe baza ligjore për marrjen e raporteve mjekësore. Kushtet për ri-punësimin e ushtarakëve dhe daljen në pension të minatorëve të nëntokës

Afati i dorëzimit të dokumenteve dhe vazhdimi i punës pas daljes në pension. Dallimet mes pensioneve të plota, të pjesshme dhe të reduktuara. Njehsimi i viteve të punës në Greqi dhe Shqipëri për emigrantët

Baza ligjore për ri-punësimin e ushtarakëve

Pyetje

Zoti Agron Orhani nga Tirana, në letrën që ka dërguar për gazetën “Telegraf”, trajton këtë problem: “Para dy muajsh dola në pension pleqërie, por…

(Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)