Parada e LGBTI, shkëmbehen puthje dhe përqafime në qendër të Tiranës

161

“Parada e krenarisë” (Pride Parade), një eveniment simbol që zhvillohet paralelisht edhe në shtete të tjera, U zhvillua edhe nga komuniteti LGBTI në Shqipëri.

Ata kanë parakaluar te bulevardi “Dëshmorët e Kombit” për të pedaluar dhe apeluar në Ditën Ndërkombëtare Kundër Homofobisë dhe Transfobisë.