FOTO/ Protesta madhështore e studentëve, ja parullat më pikante

737

Mijëra studentë nga e gjithë janë derdhur në të gjithë Tiranën dhe janë duke protestuar në përmbushje të kërkesave të tyre.

Në ditën e tretë të protestës janë mbledhur më shumë protestues.

Me ta sot janë bashkuar edhe pedagogë, artistë dhe qytetarë.

Më poshtë keni parullat më pikante.