Drejtoria e Transportit, publikon qytetet dhe personat që duhet t’i tërheqin sipas datave të aplikimit

905

Zgjidhet “ngërçi” me patentat, DPSHTRR gati lejet për mijëra qytetarë, publikohen listat

Prej disa muajsh kishte një ngërç lidhur me lejet e drejtimit që lëshohen nga Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor. Qytetarët edhe pse kanë aplikuar që nga marsi nuk kanë mundur që të marrin në kohë lejen e drejtimit. Vetë DPSHTRR ka bërë here pas here sqarime për arsyet e kësaj situate që lidhet ngushtë me pjesën e procedurës së prokurimit e cila u rikthye nga e para. Por së fundmi DPSHTRR ka publikuar në mënyrë periodike listat për ata që mund të paraqiten të tërheqin lejen e drejtimit sipas datës kur kanë aplikuar. Në një njoftim në faqen e saj DPSHTRR ka renditur një listat sipas qyteteve dhe datës së aplikimit ku disa datojnë nga marsi I këtij viti dhe më të fundit I përkasin qershorit. Për çdo rast DPSHTRR ka bërë të qartë se për çdo problem mund të merrni zgjidhje nga institucioni duke iu shkruar në email.

“DPSHTRR, Drejtoria e Targave dhe e Shtypshkrimeve publikon Listën e Lejeve të Drejtimit gati për tu tërhequr nga qytetarët. Renditjen do ta gjeni sipas rrethit përkatës dhe datës së aplikimit. Falënderojmë qytetarët për bashkëpunimin dhe i ftojmë që ti drejtohen me e-mail institucionit për çdo ankesë, parregullsi apo sqarim në adresën; [email protected]” thuhet në njoftimin e DPSHTRR. Listat e plotë me aplikantët që duhet të paraqiten për të tërhequr lejen e drejtimit të mjetit sipas datës kur keni aplikuar mund ta gjeni në linkun: http://www.dpshtrr.gov.al/component/content/article/36-njoftime/411-lista-e-lejeve-te-drejtimit-per-tu-terhequr-nga-qytetaret

Lista e Lejeve të Drejtimit për t’u tërhequr nga qytetarët

DPSHTRR, Drejtoria e Targave dhe e Shtypshkrimeve publikon Listën e Lejeve të Drejtimit gati për tu tërhequr nga qytetarët. Renditjen do ta gjeni sipas rrethit përkatës dhe datës së Aplkimit. Falenderojmë qytetarët për bashkëpunimin dhe i ftojmë që ti drejtohen me e-mail institucionit për çdo ankesë, parregullsi apo sqarim në adresën; [email protected].

 

Rrethi Kukës data e aplikimit 19.03.2018 – 23.03.2018

Rrethi Durrës data e aplikimit 26.03.2018 – 28.03.2018

Rrethi Fier data e aplikimit 21.03.2018 – 26.03.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 26.04.2018 – 30.04.2018

Rrethi Elbasan data e aplikimit 21.03.2018 – 26.03.2018

Rrethi Dibër data e aplikimit 26.03.2018 – 28.03.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 30.04.2018 – 03.04.2018

Rrethi Gjirokastër data e aplikimit 29.03.2018 – 05.04.2018

Rrethi Laç data e aplikimit 26.03.2018 – 27.03.2018

Rrethi Berat data e aplikimit 26.03.2018 – 27.04.2018

Rrethi Durrës data e aplikimit 29.03.2018 – 04.04.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 04.05.2018 – 08.05.2018

Rrethi Vlorë data e aplikimit 26.03.2018 – 03.04.2018

Rrethi Elbasan data e aplikimit 26.03.2018 – 29.03.2018

Rrethi Fier data e aplikimit 27.03.2018 – 03.04.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 08.05.2018 – 11.05.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 11.05.2018 – 21.05.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 11.05.2018 – 21.05.2018

Rrethi Durrës data e aplikimit 05.04.2018 – 13.04.2018

Rrethi Elbasan data e aplikimit 30.03.2018 – 10.04.2018

Rrethi Fier data e aplikimit 03.04.2018 – 11.04.2018

Rrethi Gjirokastër data e aplikimit 06.04.2018 – 02.05.2018

Rrethi Laç data e aplikimit 29.03.2018 – 10.04.2018

Rrethi Shkodër data e aplikimit 29.03.2018 – 05.04.2018

Rrethi Dibër data e aplikimit 06.04.2018 – 12.04.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 21.05.2018 – 23.05.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 23.05.2018 – 25.05.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 24.05.2018 – 28.05.2018

Rrethi Vlorë data e aplikimit 13.04.2018 – 16.04,2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 28.05.2018 – 31.05.2018

Rethi Laç data e aplikimit 10.04.2018 – 16.04.2018

Rrethi Laç data e aplikimit 17.04.2018 – 24.04.2018

Rrethi Vlorë data e aplikimit 17.04.2018 – 20.04.2018

Rrethi Kukës data e aplikimit 28.05.2018 – 31.05.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 31.05.2018 – 04.06.2018

Rrethi Shkodër data e aplikimit 06.04.2018 – 13.04.2018

Rrethi Korçë data e aplikimit 05.04.2018 – 17.04.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 04.06.2018 – 11.06.2018

Rrethi Berat data e aplikimit 10.04.2018 – 16.04.2018

Rrethi Durrës data e aplikimit 18.04.2018 – 30.04.2018

Rrethi Elbasan data e aplikimit 12.04.2018 – 18.04.2018

Rrethi Fier data e aplikimit 11.04.2018 – 17.04.2018

Rrethi Laç data e aplikimit 24.04.2018 – 03.05.2018

Rrethi Sarandë data e aplikimit 16.04.2018 – 04.05.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 11.06.2018 – 12.06.2018

Rrethi Fier data e aplikimit 18.04.2018 – 30.04.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 12.06.2018 – 14.06.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 14.06.2018 – 19.06.2018

Rrethi Durrës data e aplikimit 30.04.2018 – 07.05.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 19.06.2018 – 22.06.2018

Rrethi Berat data e aplikimit 27.04.2018 – 14.05.2018

Rrethi Elbasan data e aplikimit 19.04.2018 – 02.05.2018

Rrethi Tiranë data e aplikimit 22.06.2018 – 25.06.2018