Banorët e një pallati në Fier protestojnë: Kemi paguar paratë por pallati nuk u bë….

1053

Banorët e një pallati në Fier janë ngritur në protestë pasi nuk kanë hipotekat e apartamenteve të tyre.

Banorët shprehen se kanë paguar paratë 10 vite më parë por sipas tyre ende pallati është i papërfunduar.

“Lekët i paguam dhe pallati nuk u bë. Pa hipotekë, pa siguri teknike, pallati është i papërfunduar”,-ka thënë njëri prej banorëve për Fax Neës.

Ata shtojnë se pallati është pa kushtet e sigurisë teknike dhe ato të ashensorit.