Avni Ponari Presidenti i Sigal Uniqa Group Austria: Gjendemi çdo sekondë pranë klientëve

499

Sigal Uniqa Group Austria në Shqipëri pjesë e grupit të sigurimeve UNIQA, një prej grupeve financiare në Evropë, është duke përjetuar dhe ndjekur nga afër çdo sekondë për t’ju gjendur sa më pranë klientëve të saj të siguruar në gadishmëri totale 24/7 në terren dhe në përmbushje të plotë të të gjitha detyrimeve kontraktuale. Kompanitë e grupit SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA në KOSOVË dhe në UNIQA MAQEDONIA E VERIUT po ndjekin me shqetësim të madh çdo zhvillim hap pas hapi dhe shprehin solidaritetin e tyre duke kontribuar në ndihmë financiare për familjet e viktimave të prekura nga tërmeti me 60,000 Euro.
Lutjet dhe ngushëllimet tona janë me të gjithë ju!
Presidenti i Grupit SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA
Z.Avni Ponari.